La selecció perd tot i ser superior contra Bulgària

Cau derrotada el primer enfrontament contra els amfitrions malgrat haver tingut moltes oportunitats

Per Miquel López-Egea

Un moment del partit, ahir.
Un moment del partit, ahir. | Futsal Bulgaria

La selecció va fer un bon primer partit en el Preeuropeu que es disputa a Bulgària però no va ser capaç d’imposar-se al conjunt amfitrió i finalment va perdre per 1 a 2.

En aquest sentit, els del Principat van aguantar i dominar els primers minuts de l’enfrontament.  Els tricolor es van mostrar molt valents en els primers deu minuts del matx, generant perill i creant ocasions. Va ser Omar Debboun qui va estrenar l’electrònic amb un gol que va servir perquè els andorrans es posessin per davant. A la sortida d’un córner, no va perdonar. Malgrat això, quan faltaven tres minuts per acabar l’enfrontament Boycho Marev  va empatar, després de rebre una passada ajustada de Georgi Karageorgiev. Al descans, el resultat era d’1 a 1 . A la represa, el mateix Karageorgiev va sortir al contraatac i no va perdonar per la banda esquerra. Després, els andorrans, tot i intentar-ho reiteradament i gaudir de moltes ocasions, no van poder anotar.

El seleccionador Xavi de la Rosa va comentar que «la primera part ha estat igualada amb tres pals,  hem fallat un doble penal». «A la segona part hem estat infinitament superiors. En els darrers deu minuts no passaven del mig camp i hem tingut una burrada d’oportunitats. Hem de seguir lluitant», sentenciava.