PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció s’estrena contra Bulgària sense renunciar a cap objectiu

Els del Principat volen lluitar fins al final i sumar en tots els enfrontaments per creure

Per El Periòdic

La selecció prepara el Preeuropeu a Andorra.
La selecció prepara el Preeuropeu a Andorra. | FAF

La selecció de futbol sala comença avui el Preeuropeu a Bulgària, de manera que el primer enfrontament serà a les 19.00 hores contra l’amfitriona.

El conjunt del Principat va viatjar sense renunciar absolutament a res. Els rivals són durs, però l’equip arriba amb la intenció de lluitar fins al final. Bulgària, Albània i San Marino seran els rivals.

Cada fase per a la selecció de futbol sala suposa una oportunitat per mirar d’aconseguir la primera classificació. L’equip, aquesta vegada, s’ha preparat més a consciència que mai. El grup va sortir dilluns cap a Bulgària després de passar dies concentrat a Andorra.
Els porters seleccionats són Cristian Fernández, Aleix Giménez i Aitor Rubio, mentre que els jugadors convocats són Cristo Albino, Roger de la Rosa, Omar Àvila, Aaron Guirao, Marc Massana, Èric Mesquita, Òscar Neira, Jonathan Pérez, Brayan Pinto, Gerard Raventós, Christian Regalo i Oriol Rodríguez

El seleccionador nacional, Xavi de la Rosa, va comentar que «som encara una selecció molt jove, però cada vegada estem fent passos endavant». «Hi ha un rival molt per sobre, Albània, que és molt fort. Amb Bulgària, per rànquing, podem pensar que estem igualats, però cada vegada que hem jugat contra ells, ens han guanyat i de pallissa», remarcava.
Per la seva banda, el jugador Oriol Rodríguez va comentar que «jugarem amb l’objectiu de competir». «Debutem contra Bulgària, així que volem sumar els tres punts que ens permetin continuar-hi creient. Tots volem arribar a l’últim partit, contra San Marino, amb opcions. En tots els partits volem aconseguir punts», afirmava.

En aquest sentit, la selecció debuta avui contra Bulgària. Demà jugarà a les 16.30 hores davant Albània i tancarà el Preeuropeu dissabte a les 16.00 hores, enfrontant-se a San Marino.

PUBLICITAT
PUBLICITAT