PUBLICITAT

La compareixença de Saura pel cas Hotel es confirma pel 17-S

  • El magistrat parlarà en qualitat de testimoni juntament amb García-Ramírez
  • Massaguer i García Bragado declararan el 8 de setembre; Millet i Montull ho faran el dia 9
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
La Ciutat de la Justícia, ubicada a l'Hospitalet de Llobregat. Foto: JOAN CORTADELLAS

El president de la Sala Administrativa del Tribunal Superior (TS), el magistrat Lluís Saura, compareixerà el 17 de setembre davant de la titular del Jutjat d'Instrucció número 10 de Barcelona, que investiga el cas de l'hotel del Palau, segons es va confirmar ahir amb una informació d'Europa Press. L'agència de notícies va situar aquesta compareixença en el marc de la represa de la investigació del cas vinculat al mediàtic espoli del Palau de la Música. Saura declararà com a testimoni no pel seu càrrec a Andorra, sinó pel seu càrrec d'advocat del bufet Roca i Junyent, el prestigiós bufet en el qual figura com a soci dins del Departament de Dret Públic, tal com consta al seu currículum públic.

La compareixença està relacionada amb la participació que hauria tingut Saura en la redacció jurídica de la documentació del projecte de l'hotel del Palau, el cas que va tornar a posar en dubte la gestió de Lluís Millet i Jordi Montull, fins al punt que va ser per aquesta instrucció que la jutgessa va enviar-los a la presó durant 13 dies.

El mateix dia que Saura compareixerà, també ho farà l'advocat de la Generalitat Josep Lluís García- Ramírez, mentre que Millet i Montull estan citats pel 9 de setembre. Un dia abans, hauran de comparèixer el quart tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Ramon García Bragado, entre d'altres. El PP va demanar al juliol la compareixença de Saura en la comissió Palau, però la negativa del tripartit i l'abstenció de CiU ho va evitar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT