PUBLICITAT

Hillary Clinton diu que Andorra "és un exemple d'èxit econòmic i ocupació plena"

  • La secretària d'els Estat d'Estats Units ha dit aquest dimarts que "és un exemple excel·lent d'èxit econòmic"
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


La secretària d'Estat d'Estats Units, Hillary Clinton, ha dit aquest dimarts que Andorra "és un exemple excel·lent d'èxit econòmic modern i d'ocupació plena en el continent europeu". Clinton ha fet aquestes manifestacions en una felicitació que ha tramés a Andorra en nom del president Barack Obama, i que ha fet públic en un comunicat, per la celebració dimecres del Dia de Meritxell, segons informa l'agència Efe.
Per a la secretària d'Estat nord-americana "Andorra té una llarga història i una cultura rica". A més, valora "enormement l'amistat d'Andorra· i ha mostrat la seva disposició a "continuar amb la nostra aliança en el futur". El comunicat acaba desitjant 'a tots els andorrans una feliç festa i un gran èxit en el proper any'.

D'altra banda, segons ha informat el Govern, el president dels Estats Units, Barack Obama, ha fet arribar una nota verbal a través del consolat dels Estats Units a Barcelona, on també felicita per la celebració del Dia de Meritxell i desitjant que en els pròxims anys s'enforteixin les relacions entre els dos països.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT