PUBLICITAT

Dolsa, disposat a presentar-se a Ordino davant de la "decepció" d'ACO

  • L'excònsol afirma que hi ha molts electors descontents amb la majoria actual
  • Cita l'Institut Gaudí i la venda del telecadira d'Arcalís com a exemples de mala gestió
EL PERIÒDIC
ORDINO


01092010dolca
L'excònsol d'Ordino, Enric Dolsa, durant la campanya de les últimes eleccions generals, la primavera de l'any passat. Foto: ONA MORANTE
L'excònsol major d'Ordino, Enric Dolsa, es mostra disposat a tornar-se a presentar a les eleccions comunals de l'any vinent. En declaracions a ATV, Dolsa ha explicat que hi ha un gran desencís amb la gestió de l'actual majoria comunal i que molts electors -entre ells diverses persones que el 2007 van votar Acció Comunal d'Ordino (ACO)- li demanen que es torni a presentar. "Si la gent vol, jo aniré al capdavant", ha declarat Dolsa en referència a una possible candidatura. En qualsevol cas, també ha especificat l'excònsol, el projecte en qüestió se circumscriu a l'àmbit estrictament comunal i no pensa en aliances amb altres partits. D'aquesta manera, Dolsa ha contestat les paraules del primer secretari del PS, Ferran Goya, que fa uns dies rebutjava un acostament entre els socialdemòcrates i l'excònsol ordinenc.
Dolsa també s'ha mostrat crític amb la gestió de Ventura Espot i Consol Naudí al capdavant del Comú i ha citat l'Institut Gaudí i la venda d'un telecadira i un telesquí d'Arcalís com a exemples d'aquesta mala gestió. Segons Dolsa, alguna cosa "no s'està fent bé" en la gestió de l'obertura d'una seu de l'Institut Gaudí a la parròquia quan el Quart denega al Comú l'ús de l'Hotel Casamanya per ubicar aquesta seu. A més, Dolsa va acusar Espot i Naudí de mentir sobre la possibilitat d'ubicar la seu de l'Institut a la Casa Rossell: "Diuen que van parlar amb el cap de Govern per estudiar la possibilitat d'ubicar l'Institut a Casa Rossell, però a mi el cap de Govern em va dir ahir que aquestes converses no s'havien produït", va explicar Dolsa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT