PUBLICITAT

Tres escenaris principals per a la visita de Sarkozy

  • El Camp del Consell, la Casa de la Vall i la plaça del Poble, els indrets seleccionats
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El copríncep Sarkozy i el cap de Govern, a París. Foto: HORACIO VILLALOBOS

Ahir es va confirmar que el viatge que el copríncep francès, Nicolas Sarkozy, realitzarà al Principat dijous de la setmana vinent tindrà tres escenaris principals: el Camp del Consell, la Casa de la Vall i la plaça del Poble de la capital. El primer d'aquests escenaris, per motius logístics, serà el Camp del Consell, on a les 11.30 hores aterrarà l'helicòpter que portarà Sarkozy. Allà serà rebut pel cap de Govern, Jaume Bartumeu.

A partir d'aquell moment, la comitiva oficial abandonarà el camp en direcció a la Casa de la Vall, on és previst que cap a les 11.35 hores s'iniciïn els actes en aquest espai, un moment on el Síndic General, Josep Dallerès, l'esperarà a la plaça del Nou Consell, que estarà totalment engalanat per a l'ocasió. Durant aquesta setmana es podrà conèixer de manera més específica quin serà el programa d'actes que tindran lloc a la Casa de la Vall. En aquest sentit, el ministre d'Economia i Finances, Pere López, ja va anunciar la setmana passada en la seva compareixença posterior al Consell de Ministres que, per motius d'organització i seguretat, els detalls definitius de la visita no arribaran fins pocs dies abans que se celebri aquest esdeveniment.

DISPOSITIU DE SEGURETAT Finalment, cap a les 12.30 hores tindran lloc els discursos tant del copríncep Sarkozy com del cap de Govern. Com a mostra dels nivells de seguretat que es garantiran, hi ha el fet que els mitjans de comunicació hauran d'accedir a la plaça després de passar per un arc de seguretat i així poder-se apropar, degudament acreditats, a la zona pròxima d'autoritats. De fet, a la plaça s'habilitaran fins a tres espais per als mitjans de comunicació. A continuació, les autoritats es dirigiran fins a l'Andor- ra Park Hotel, on hi haurà un dinar amb fort caràcter institucional.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT