PUBLICITAT

Casals renova una temporada més amb el River

  • Fornas, amb un any més de contracte, té fins dimarts per acceptar l'oferta a la baixa
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Acord final entre Rafa Casals, el BC River Andorra i la feina del jugador perquè el pivot continuï una temporada més defensant la samarreta del club andorrà a la LEB Plata del bàsquet espanyol. Per altra part, el club ha donat de termini fins dimarts a Roger Fornas perquè accepti o no l'oferta a la baixa que se li ha fet al seu contracte, tot i tenir una temporada més de vinculació firmada amb l'entitat andorrana.

El pivot Rafa Casals i el club han arribat finalment a un acord pel qual el jugador assistirà únicament als entrenaments de la tarda amb tot l'equip, mentre que haurà d'evitar els problemes que va tenir durant la campanya passada, sobretot durant el play-off, per compaginar l'equip amb el seu treball. D'aquesta manera, el River tanca un dels seus principals pilars sota cistella.

FORNAS S'HA DE DECIDIR El club va informar ahir que el contracte que uneix Roger Fornas amb l'entitat presidida per Gorka Aixàs, amb durada per una temporada més, ha viscut un canvi amb l'oferta a la baixa que se li ha fet. "El seu contracte era una rèmora per a nosaltres", va assegurar el director general del club, Francesc Solana. La qüestió està ara en la decisió de Fornas, el qual té com a termini màxim fins dimarts vinent per prendre una decisió i informar el club. El jugador va arribar a meitat de temporada de la mà de l'exdirector tècnic, Miki Larraz, i de l'entrenador Alfred Julbe.

NORD-AMERICANS CARS
El River busca reforços entre els nord-americans, però Solana va confirmar que aquests són "massa cars". El director general va admetre que tenen ofertes de rookies, "però sempre és una mica arriscat apostar per ells". [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT