PUBLICITAT

La crisi econòmica pot mantenir el VPC a la Tercera Federal

  • Ginesta confirma que hi ha equips de la zona sud de França amb l'aigua al coll
RAFA MORA IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Broad dóna instruccions als jugadors del VPC en un partit de la 2009-2010 al Camp del Consell. Foto: TONY LARA

El VPC podria continuar la pròxima temporada a la Tercera Divisió Federal Francesa. Va perdre la categoria per ser penúltim a la Lliga i hauria de jugar a Honor, però la situació pot canviar als despatxos. El motiu que tant de moda s'està posant és el dels problemes econòmics que també estan afectant una de les potències mundials del rugbi com és França.

Segons va confirmar ahir Thomas Ginesta, hi ha equips de la zona sud de França que estan amb l'aigua al coll quant a diners. El cert és que hi ha incertesa: "Són rumors vox populi", concreta el president de l'entitat tricolor. Aquest dilema, però, com a mínim no es podrà resoldre fins que no acabin les fases del Campionat de França, que finalitzaran el pròxim 27 de juny.

I és segur que ara per ara el VPC és equip d'Honor, ja que Ginesta ha estat trucant aquesta setmana a la Federació Francesa de Rugbi (FFR) per preguntar sobre aquesta possibilitat i la resposta ha estat negativa: "Mantenen que baixem; a més, l'opció de mantenir-nos, si es pogués, és complicada", va indicar. Com a apunt, segons fonts consultades per aquest rotatiu hi ha un club que fins i tot ha proposat al VPC una fusió desestimada per la junta.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT