PUBLICITAT

Vandeschrick i Feo compleixen a l'Open

  • Tres ors, dues plates i sis bronzes pel Fudo-Shin, amb Ribeiro destacada en sènior
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Thais Martínez, del Fudo-Shin, a dalt del podi. Foto: EL PERIÒDIC

120 participants es van donar cita dissabte passat al pavelló del Prat Gran d'Escaldes-Engordany per disputar la 10a edició de l'Open Internacional d'Escaldes-Engordany. La competició va tenir dos guanyadors de gran prestigi internacional en categoria sènior, com van ser el belga Diego Vandeschrick i l'espanyola Cristina Feo, mentre que l'andorrana Tània Ribeiro, del Fudo-Shin escaldenc, va aconseguir entrar al podi de la màxima categoria amb una important medalla de bronze.

Vandeschrick va derrotar en la final el portugués Nuno Moreira. El belga, a més, va aconseguir el major número de punts en la lligueta prèvia i des de vuitens fins a la final. En categoria femenina, l'espanyola Feo es va trobar en la final la portuguesa Inés Rodríguez, la qual, tot i aconseguir el major número de punts en les rondes prèvies, no va poder derrotar Feo en el combat definitiu. En aquesta competició, l'andorrana Ribeiro es va penjar el bronze juntament amb Esther Peña (CN Mediterrani). Ribeiro va tenir Feo de rival en la semifinal i, tot i plantar-li cara, no va poder superar l'espanyola.

En total, el club escaldenc va viure una jornada on va aconseguir tres medalles d'or, dues de plata i sis de bronze entre totes les categories i especialitats --kata i kumite--, on van destacar els dos ors de Thais Martínez en kata júnior femení i kumite júnior Open, respectivament. L'altre or escaldenc va ser per a Sergi Herver en kumite júnior masculí.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT