PUBLICITAT

Carchat es veu amb opcions de ser líder al Volant RACC

  • El pilot és a punt per a la segona prova del calendari, demà a Girona
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

El Volant RACC-Trofeu Mobil 1 Mavisa continua avançant aquest cap de setmana amb la segona prova puntuable, el Ral.li de Girona, amb nou Peugeot 107 inscrits i amb Víctor Pérez Raluy com a líder després de la seva victòria en el Critèrium del Berguedà, però amb l'andorrà Joan Carchat preparat per assolir aquesta primera posició. "Lluitarem per ser al davant perquè l'any passat a Pérez Raluy el vam poder guanyar sempre", va dir ahir el pilot del Principat. Carchat suma a la general 18 punts, pels 20 de Pérez Raluy.

Raluy es va alçar a Berga amb la victòria per uns escassos cinc segons que li va poder treure a Carchat, el qual va ser el tercer classificat en l'edició 2009 del Volant RACC. Joel Guerrero va completar el podi a Gironella. En aquesta segona cita del Volant RACC s'espera encara més emoció que en la prova inaugural; amb més quilòmetres, els vehicles més rodats i els pilots més adaptats al pilotatge i al certamen. "En la primera prova no vam tenir ritme de competició i ara ja el tenim, les sensacions són bones tot i no haver fet molts més quilòmetres amb el cotxe", va manifestar Carchat.

A més de Joan Carchat i el seu copilot Claudi Ribeiro, a Girona també hi haurà un altre equip andorrà, format per Lluis Bigordà i Quim Suriñach, els quals són cinquens a la general, amb 12 punts. La prova, organitzada per l'Escuderia Baix Empordà, es disputarà íntegrament dissabte i constarà de deu trams, amb prop de cent quilòmetres cronometrats. La base del ral.li serà a Riudellots, on se celebrarà també una superespecial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT