PUBLICITAT

El nou Pidasa Santa Coloma obté el cinquè reforç

  • Pacheco, Txema Garcia i Javi Sánchez se sumen a les altes d'Oriol Fité i Renato
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Pacheco i Roura, amb la nova equipació i els nous colors de l'equip. Foto: TONY LARA

Samarreta blanca amb petites línies blaves a l'espatlla. Aquesta serà la primera equipació del nou Pidasa FC Santa Coloma, l'antic Don Pernil, que canvia de patrocinador. L'acord amb la constructora Pidasa és per les properes quatre temporades renovables, i aquest canvi d'aires del FC Santa Coloma ha permés també que el club fitxés nous jugadors, com ara Pacheco i els exjugadors del FC Andorra, els veterans Txema Garcia i Javi Sánchez, amb els quals el club colomenc suma cinc noves incorporacions per a la pròxima temporada, i pensant en la pròxima cita amb la Champions League, a final de mes.

Renato i Oriol Fité van ser els primers d'arribar a l'equip que entrena Xavi Roura, el qual ahir va admetre tenir una plantilla "massa llarga pel que a mi m'agrada", però que anirà minvant al llarg de la pretemporada i just després de la cita europea. Amb aquestes incoporacions, el Pidasa dóna per tancada la plantilla, tot i que ahir en la roda de premsa de presentació del nou patrocinador, Roura va assegurar que es deixa "la porta oberta" per si arriba alguna bona oferta. Amb tot, Roura va confirmar que l'equip, a hores d'ara, té "recanvis naturals on teníem les posicions més debilitades".

Pel que fa a l'eliminatòria de Champions --el sorteig del rival serà dilluns 21, amb les dues úniques opcions del Tre Fiori de San Marino i del Birkirkara de Malta--, Roura va ser contundent en assegurar que en futbol "no se sap mai": "Ja vam veure el que va passar amb Espanya i Suïssa". El tècnic va dir que no té cap preferència, tot i que va admetre que els maltesos "tenen una estructura molt professional". Del Tre Fiori va dir: "Al Matecosa li va anar per un pel".

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT