PUBLICITAT

Arrenca l'Europeu de Petits Països amb una jornada atapeïda

  • Els entrenaments d'ahir, condicionats per una avaria de l'autobús que va traslladar Xipre i Illes Fèroe
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La selecció, en el seu entrenament d'ahir a la tarda al Poliesportiu. Foto: TONY LARA

Tret de sortida per al Campionat d'Europa de Petits Estats, que arrenca avui a les 11.00 al Poliesportiu d'Andorra la Vella amb el partit entre les seleccions de Xipre i Illes Fèroe. Andorra debutarà precisament amb Illes Fèroe a les 20.00 al mateix escenari, el qual estarà atapeït de partits fins dissabte al vespre, quan acabi aquesta fase de classificació del grup A. Ahir els equips van fer els seus primers entrenaments oficials, tot i les dificultats d'alguns com ara Xipre i Illes Fèroe, els quals es van retardar per una avaria a l'autobús que els va traslladar de Barcelona al Principat.

Escòcia, Irlanda, Illes Fèroe, Xipre i Andorra lluiten des d'avui per dues places a la fase final que rebrà també el Principat l'any vinent. Andorra té aquest bitllet assegurat com a país organitzador, però tot i això el conjunt entrenat per Martí Castella té assumit que el lloc se l'ha de guanyar per mèrits propis. El principal escull en aquest camí serà, com sempre, la potent selecció de Xipre, la qual arriba a aquesta fita amb el cartell de favorita, tot i la renovació que ha portat a les seves files. Jugadors com ara Colas o el serbi nacionalitzat Savicevic són la seva referència, i peces fonamentals que contribueixen al seu potencial.

ANDORRA DEBUTA AMB LES FÈROE
La jornada s'obre a les 11.00 al Poliesportiu amb el Xipre-Illes Fèroe, per continuar a la tarda, a partir de les 17.30, amb l'Escòcia-Irlanda, mentre que la jornada la tancarà l'enfrontament entre les Illes Fèroe i Andorra. La selecció tindrà el seu segon partit al dia següent, demà divendres, a les 13.30, quan s'haurà de veure les cares amb Irlanda. Abans hauran jugat, a les 11.00, Escòcia i Xipre. A la tarda, a les 17.30 el duel Illes Fèroe-Escòcia, i a les 20.00 Xipre-Irlanda. Dissabte serà el dia fort per als andorrans, amb el matx a les 11.00 amb Escòcia i a les 18.30 amb Xipre. A les 16.00, Irlanda i les Illes Fèroe tancaran la seva presència també en aquest Campionat d'Europa que promet intensitat. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT