PUBLICITAT

Xavi Luque, 2n entrenador, i Galera marxa al sènior B

R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Galera, en un partit de fa dues temporades a l'Alay amb el River. Foto: TONY LARA

El BC River Andorra continua en plens moviments de reestructuració esportiva. Després de la marxa del segon entrenador durant la temporada passada --Marc Pullés--, ja hi ha de substitut. Es tracta de Xavi Luque, procedent del Sedis Mausa de la Seu d'Urgell, on ha estat el segon entrenador durant les últimes dues temporades. Així mateix, ahir el club va informar de la resolució del cas de Xavi Galera: el base andorrà no continuarà al primer equip, però es mantindrà la seva fitxa al sènior B "si hi ha un projecte per créixer, i no per jugar per jugar", segons va manifestar ahir el jugador.

Xavi Luque va estar al Sedis al costat de Carles de Bofarull durant la temporada 2008-2009, i de José Miguel González en la 2009-2010. Abans, va ser coordinador a l'Esplugues de Llobregat i entrenador a la Copa Catalunya. Ara canvia d'aires amb la seva incorporació al River a la LEB Plata. Joan Peñarroya, entrenador del conjunt andorrà, i el director general del club, Francesc Solana, es van posar en contacte amb ell per comptar amb els seus serveis durant les dues pròximes temporades, segons el contracte establert entre el tècnic i l'entitat andorrana.

GALERA CONTINUARÀ AL SÈNIOR B Ahir al migdia Xavi Galera entrava a la seu del club per esperar una solució al seu futur, i va arribar ràpidament amb una desvinculació del primer equip, fonamentalment per problemes de "compatibilitat amb la feina", segons paraules del jugador. En tot cas, Francesc Solana va manifestar que la seva renúncia no és total, ja que es pretén que continuï al sènior B: "En cas d'alguna lesió o per qualsevol circumstància podríem comptar amb ell per al primer equip, perquè ell sempre és una garantia". Ara bé, Galera és clar, i vol un projecte per treure el sènior B de 1a Catalana i ser a Copa Catalunya.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT