PUBLICITAT

Les màximes figures del karate es donen cita a Escaldes en l'Open Internacional

  • La cita és demà dissabte al Prat Gran escaldenc
  • Hi haurà karateques de primera línia de Portugal, França, Bèlgica, Itàlia, Espanya i Andorra
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

fudoshin
Un moment de la presentació d'ahir, a Illa Carlemany. Foto: ANA
Un total de fins a 150 karatekes es donen cita aquest dissabte a Escaldes per participar en la 10a edició de l'Open Internacional Karate Fudoshin. Aquesta cita esportiva comptarà amb karatekes de Portugal, França, Bèlgica, Itàlia, Espanya i Andorra. Les proves es faran totes el mateix dia, tot i que de cara a l'any vinent es vol canviar el format. D'aquesta manera, segons ha comentat el director tècnic del Club Karate Fudo-Shin, Xavier Herver, la propera edició es vol obrir a tothom, per augmentar la participació, de manera que la competició es podrà fer durant dos dies. Ara per ara, Herver ha reconegut que aquest format de competició pretén assegurar la qualitat dels esportistes, ja que és més selecte.

Alguns dels esportistes que prendran part a les proves són la capitana de l'equip sènior d'Espanya, Cristina Feo, o el belga Diego van der Schriek. Pel que fa a la participació andorrana, hi haurà Tània Ribeiro en sènior, Thais Martínez i Sergi Herver en júnior, i Sandra Herver, Patrik Alves, Sara Domínguez, Nicole Blom i Bilal el Boutaybi, en cadets, com a màxims representats.

Les proves es desenvoluparan al Poliesportiu del Prat Gran d'Escaldes. Durant el matí se celebraran les competicions de kata i kumite en les categories cadet, júnior, masculí i femení. Durant la tarda, es faran les finals cadet i júnior, i la Competició Kumite Open Sènior Individual masculí i femení. La quantitat econòmica dels premis ascendeix a 5.000 euros. El campionat disposa del patrocini d'Illa Carlemany. Els esportistes hauran de fer les inscripcions al centre aquest divendres, on, a més, hi haurà exhibicions de karate.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT