PUBLICITAT

Casas vol ser al Campionat d'Europa de Circuits del 2011

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Dos Seat León de l'escuderia Black MotorSport, amb què competirà Casas al costat d'Aleix Espargaró. Foto: EL PERIÒDIC

Xavi Casas continua buscant nous horitzons per després de la que serà la seva última temporada amb el biketrial, especialitat de la qual s'acomiadarà a final d'aquest any. El biker andorrà ja va anunciar fa uns mesos que pensava en el món del motor, i ahir ho va confirmar. La pròxima setmana començarà uns tests amb l'escuderia catalana Black MotorSport per poder disputar, a partir de febrer, el Campionat d'Europa de Circuits, formant equip amb noms coneguts com ara el pilot de MotoGP, Aleix Espargaró, entre d'altres.

Aquest Europeu de Circuits és una prova monomarca, amb Seat León, el qual el pilot ha d'anar coneixent. Ahir havien d'haver començat els primers entrenaments a Castellolí, però un accident mortal d'un nen de set anys ho va suspendre tot fins a la setmana vinent. Si no és finalment a Castellolí, pensen en Calafat o Montmeló.

Casas té com a objectiu "aprendre i cada vegada acoblar-me més al cotxe, i també conèixer com posar en les millors condicions el vehicle". Les metes esportives passen per "fer hores i quilòmetres", tot i que en cas de ser en una cursa del Campionat d'Europa entre els sis primers, tindria accés a disputar la següent cursa del Mundial. De moment, Casas assegura que condueix "relativament ràpid, tot i que en carrera potser seria altra cosa". [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT