PUBLICITAT

El 3r Campus Carles Riba de futbol sala aplegarà 140 joves a la capital

  • Està dirigit a nens d'entre 7 i 15 anys
  • Hi haurà dos torns, del 4 al 10 de juliol i del 11 al 17 del mateix mes
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


El 3r campus Carles Riba de futbol sala aplegarà uns 140 joves a Andorra la Vella durant dues setmanes de juliol. El primer torn, que serà del 4 al 10 de juliol, ja s'ha omplert, i per al segon, que tindrà lloc de l'11 al 17 de juliol, encara hi ha alguna plaça. Aquest campus és l'únic del país de futbol sala i compta amb el patrocini i suport de Crèdit Andorrà, del Govern d'Andorra i del Comú d'Andorra la Vella. La meitat dels assistents, d'entre 7 i 15 anys, són d'Andorra, i l'altra meitat es reparteixen entre Catalunya, València i Aragó.
El campus està dirgit per Carles Riba i compta amb la coordinació de l'entrenador de tercer nivell de futbol sala, David Riera, i de l'entrenador de C.E. Sant Julià, Aitor Garcia. Les sessions d'entrenament es faran al poliesportiu d'Andorra la Vella, al pavelló de l'estadi Comunal, al pavelló dels Serradells i al globus dels Serradells. Les sessions són de quatre hores als matins i després a les tardes es faran activitats i sortides complementàries. L'objectiu del campus és desenvolupar la tècnica de l'esport col·lectiu, perfeccionar la tècnica individual i aprendre tàctiques de joc a través del suport de vídeo.
Tal com ha explicat el mateix Riba, és tota una satisfacció veure que aquest campus s'ha consolidat tan ràpid, ja que només n'és la tercera edició. Pel que fa a la participació femenina, de moment només hi ha quatre noies inscrites, tot i que l'objectiu és poder arribar a la desena durant els pròxims anys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT