PUBLICITAT

Family Cash arriba a Andorra amb una oferta competitiva i gran afluència a la inauguració

Els clients han quedat sorpresos per una gran gamma de productes frescos i variats

Per El Periòdic

Presentació d'avui amb els responsables de l'obertura de Family Cash al centre comercial Epizen.
Presentació d'avui amb els responsables de l'obertura de Family Cash al centre comercial Epizen. | ANA / R.S.

El nou Family Cash d’Andorra, situat al centre comercial Epizen, ha obert portes avui amb una gran afluència de clients. Segons indiquen des de l'establiment, la majoria dels visitants s’han mostrat positivament sorpresos per l’oferta, destacant sobretot els aliments frescos i la gran varietat de referències en totes les famílies de producte.

Cal destacar que amb 42 establiments repartits per tota la península,la companyia fundada per la família Canet Ferrero ha signat una aliança amb Grup Pyrénées per posar en marxa un projecte que neix amb l’objectiu de renovar l’oferta de supermercats del país i oferir els preus més competitius del mercat, tal com han explicat des de la superfície. De fet, Family Cash va ser declarada la cadena d’hipermercats més barata d’Espanya el 2023 segons l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU).

En aquest sentit, el director general de Family Cash, José Canet, ha comentat que "aquest nou establiment neix amb la voluntat d’aportar valor afegit a l’oferta comercial d’Andorra. Volem ser atractius, i ho serem, tant per als compradors que són d’aquí com també per als que venen dels territoris fronterers i els turistes en general”. Per la seva part, el president de Grup Pyrénées, Patrick Pérez, ha destacat que “aquest nou hipermercat és i serà un nou actiu per a l’economia andorrana. Es tracta d'un gran espai comercial amb una oferta molt competitiva”, ha apuntat.

A banda d'això, Canet ha estat present a la jornada inaugural acompanyat d’una nodrida representació de professionals de la cadena, i ha agraït “l’escalf rebut pel públic, ja que és una resposta que ens dona forces per continuar expandint la marca Family Cash”, ha conclòs. A més, s'assenyala des de la companyia que "a partir d’ara, no caldrà sortir d’Andorra per trobar un supermercat amb preus baixos en alimentació". 

Finalment, Octavi Bardera, director d’operacions de Grup Pyrénées, ha agraït a la família Canet l’esforç i el compromís amb el projecte, i ha destacat que “a Andorra li feia falta un model en el qual la qualitat i el preu no estan gens renyits, probablement ja no serà necessari baixar a la Seu d’Urgell per trobar uns preus competitius i amb una qualitat excel·lent”.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT