PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Festa Major del Pas de la Casa comptarà amb una trentena d'activitats

El divendres 28 de juny comencen les activitats que es prologaran fins al diumenge

Per El Periòdic

El cartell de la Festa Major del Pas de la Casa 2024.
El cartell de la Festa Major del Pas de la Casa 2024. | Comú d\'Encamp

El Pas de la Casa engega, des d'aquest divendres 28 de juny i fins al diumenge 30 de juny, la festa major de Sant Pere 2024. La festivitat arriba amb gairebé una trentena d'activitats per a tots els públics, amb nous formats que es complementen amb els actes més tradicionals i ja consolidats.

El divendres  hi haurà una batucada pels carrers del poble a les 11.00 hores. A les 15.00 hores, els petits gaudiran d'un espectacle infantil a la plaça de l'Església. A partir d'aquí, la festa no es mourà de lloc en tot el dia amb un berenar popular que començarà a les 16.00 hores, i una festa de la Multicultura que iniciarà a les 20.00 i s'allargarà fins a les 05.00 hores. Aquesta darrera activitat del dia i nit tindrà un cost de dos euros.

El dissabte començarà ben d'hora, amb la celebració del tradicional concurs de pesca al llac de les Abelletes a partir de les 07.00 hores, mentre que a les 10.00 hores començarà el mercat a la plaça, el qual romandrà obert fins a les 20.00 hores. A la mateixa hora que s'obre el mercat, hi haurà pintacares infantil a la plaça de l'Església, i posteriorment a les 12.00 hores començarà un dels actes més tradicionals de la festa com és la missa de Sant Pere. El matí es tancarà amb una costellada als berenadors del llac de les Abelletes, a partir de les 12.30 hores.

A la tarda s'engegarà el Parc Mulla't!, al carrer Comtes de Foix, de les 15.00 i fins a les 20.00 hores. Hi haurà també tallers de manualitats, un berenar popular i jocs d'aigua i també el concurs de petanca, tot a la plaça de l'Església. A la nit serà el torn de la música en directe amb el grup de versions ‘La Tribut FM’ i la sessió progressiva de discjòqueis amb Dj Juan Cruz i Dj Dalmau des de la 01.00 fins a les 05.00 hores.

El diumenge començarà amb esport, amb la celebració del campionat de trial, i continuarà el mercat a la plaça de l'Església acompanyat d'un pintacares infantil. Ja al migdia tindrà lloc la inauguració del punt d'informació turística, sent una reproducció de l'antiga caseta de Turisme del Pas de la Casa, i aprofitant aquesta inauguració, es rendirà l'homenatge al pioner del 2024, Francesc Viladomat Llena, en el mateix espai. Serà a les 12.00 hores al carrer Sant Jordi. Una hora i mitja més tard, a les 13.30 hores es farà l'hamburguesada popular a la plaça de l'Església amb l'actuació de ‘Cantera Rumba’.

A la tarda continuarà el Parc Mulla't!, de les 15.00 a les 19.00 hores al carrer Comtes de Foix, i a les 15.30 hores començarà la festa de l'escuma i la festa Holi a la plaça de l'Església. També hi haurà tallers de manualitats i un berenar popular per tancar finalment aquesta Festa Major amb un ‘tardeo’ amb sessió Dj Bili a la plaça de l'Església a partir de les 19.00 hores.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT