PUBLICITAT

150.000 euros per a la reforma de la façana de l'hostal Calones

El Comú de la capital engega un concurs nacional per adjudicar les obres de la primera fase

Per Agències

L'entrada a l'hostal Calones.
L'entrada a l'hostal Calones. | Arxiu ANA

El Comú d'Andorra la Vella vol fer una remodelació integral de la façana de l'hostal Calones, tenint en compte que l'edifici és dels anys 60 i que s'hi han fet poques intervencions en aquesta part de l'immoble. Per aquest motiu, han convocat un concurs nacional per adjudicar les obres de la primera fase. La intenció és que l'edifici s'adigui a les normes d'eficiència energètica i, a causa del cost total de l'obra, s'ha previst fer-la en tres fases. Aquesta primera es calcula que pot tenir un cost de 150.000 euros i els treballs haurien d'estar enllestits en 12 setmanes.

La intenció dels treballs que ara es liciten és substituir la façana volada de la planta primera a la quarta i reparar les terrasses de les plantes quarta i cinquena. Es durà a terme la substitució de la façana amb panells prefabricats d'entramat de fusta i triple vidre de ràpid muntatge. Per a l'acabat exterior, es col·locarà un sistema SATE (sistemes d'aïllament tèrmic per l'exterior) per arrebossar i pintar, seguint la normativa de construcció del centre històric.

Les empreses interessades a dur a terme aquestes obres tenen de termini fins al 19 de juny per presentar les seves ofertes. A més, cal recordar que en l'anterior mandat parroquial l'hostal Calones ja va ser objecte de diferents obres de millora i que precisament la façana va ser una de les parts que va quedar pendent.

D'altra banda, cal destacar que aquest dimecres surt també publicat al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) un altre edicte pel qual s'adjudiquen les obres de reparació del canal del rec de l'Obac al tram d'accés Perrutxeta, així com l'obertura del pou. Es tracta de treballs de manteniment que tenen un cost de 27.364 euros, informa l'ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT