PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les estacions de Grandvalira Resorts obriran el pròxim dimarts

L’obertura s’ha retrassat degut a les precipitacions de les últimes hores

Per El Periòdic

Imatge d’una classe d’esquí a les pistes de Grandvalira.
Imatge d’una classe d’esquí a les pistes de Grandvalira. | Grandvalira Resorts

La previsió de data d’obertura de les estacions d’esquí de Grandvalira Resorts s’ha traslladat al pròxim dimarts 5 de desembre, a causa de les precipitacions de les últimes hores. Així, si les condicions meteorològiques ho permeten, Grandvalira i Pal Arinsal obriran el dimarts, de la mateixa forma que ho farà Ordino Arcalís, que estarà tancada fins al mateix dia a conseqüència dels darrers episodis meteorològics.

En aquesta mateixa obertura de pistes, pren un gran protagonisme l’Abarset, que va començar temporada ahir tant l’après-ski com el restaurant. Avui, en la festa de preopening, serà el torn de la DJ uruguaiana, Tania Vulcano. Aquesta mateixa setmana, l’Abarset ja ha confirmat que comptarà amb artistes de renom com Josh Wink, Los Suruba, Edu Imbernon i Marco Faraone, així com la primera edició del Brunch Electrinok de la temporada amb NTO Live, Pole Position i Isa Rojas.

Tal com ha destacat el director d’Hospitality i Corporate Business de Grandvalira Soldeu- El Tarter i Pal Arinsal, Àlex Orúe, els visitants «comptaran aquesta temporada amb moltes activacions i dinamització tant a l’espai exterior com a l’interior del restaurant, amb la intenció de fusionar oci, música i restauració.

Escola de neu Encamp

El comú d’Encamp obre a partir del dilluns 4 de desembre les inscripcions per a l’escola de neu comunal de la temporada 2023-2024. Com a novetat d’enguany, s’amplien les places per a la categoria de debutants, que faran l’activitat un dels dos dies dels caps de setmana, dissabte o diumenge.

Els residents a la parròquia podran fer les inscripcions a partir de dilluns a través del web comuencamp.ad. En el cas dels no residents, les places s’obriran a partir de l’11 de desembre i les inscripcions es faran de forma presencial a les recepcions dels centres esportius comunals.

L’escola de neu es preveu que comenci a partir del dia 13 de gener i tindrà una durada d’11 caps de setmana, fins al 24 de març, amb un total de 22 sessions. Les activitats proposades seran l’esquí, el freestyle i el surf de neu. L’últim cap de setmana de l’escola, en funció de la climatologia, es farà un acte de cloenda amb diferents activitats lúdiques de neu al sector de Grau Roig.

Les inscripcions d’enguany estan destinades a infants nascuts entre els anys 2007 i 2019. Els nascuts l’any 2019, que s’inicien en la pràctica de l’esquí, formaran part del grup de debutants tant a Encamp com al Pas de la Casa. Els preus de l’escola de neu són de 251,70 euros per als residents a la parròquia d’Encamp i de 436,60 euros per als no residents. En el cas dels debutants, el preu serà de 121,30 euros per als residents i 218,30 per als no residents. Hi haurà un 10% de descompte en les inscripcions per als usuaris del Club Piolet o el Carnet Jove i un 20% en la inscripció del segon germà.

Per a més informació es pot contactar amb la recepció dels centres esportius d’Encamp i del Pas de la Casa, o bé al correu [email protected].

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT