PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

«Tinc la sensació que ha estat el rival que s’ha emportat més amb menys»

Els homes de Koldo Álvarez van mostrar la seva millor versió després del primer gol i van començar «a ser nosaltres»

Per El Periòdic

Instant del duel contra Kosovo.
Instant del duel contra Kosovo. | FAF

Una Kosovo superior es va desfer de l’absoluta andorrana (0-3) en un duel que poc van poder fer els homes de Koldo Álvarez de Eulate. Precisament el mateix seleccionador va comentar en la roda de premsa posterior que marxava amb «la sensació que amb molt poca cosa els rivals s’han emportat el matx». Els tricolor no va començar de la millor manera, i no va ser fins a rebre el primer gol que «no hem començat a ser nosaltres». A partir de llavors van donar la millor versió, però en la segona meitat, i amb l’ambició d’empatar, «ens han trobat per dins, i quan ho fan aquests conjunts no et perdonen».

El canvi de seleccionador als kosovars els ha funcionat molt bé: «Tenen més sortides i han jugat més com un equip», assenyalava Álvarez, que afegia que pel matx van canviar el sistema i «ha fet coses diferents de les quals venia fent», fent especial menció al seu millor jugador, Milot Rashica, qui «ha marcat la diferència».

Els del Principat tornen a jugar demà a les 20.45 contra Romania a l’Arena Nationala de Bucarest. Enfront es trobaran una selecció forta, segona de grup amb 13 punts, però que arriba d’empatar a zero contra Bielorússia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT