PUBLICITAT

Converses per a un acord fiscal amb Austràlia

  • Espot i l'ambaixador eslovac estudien enfortir els llaços comercials
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Espot i McCarthy a l'edifici administratiu del Govern, ahir. Foto: SFG

Ahir va ser un dia intens de contactes bilaterals per al ministre d'Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot. El cap de la diplomàcia andorrana es va reunir durant tot el matí amb els ambaixadors d'Austràlia, Eslovàquia, Cuba i el Perú.

Amb l'ambaixadora australiana, Zorica McCarthy, Espot va tractar la propera signatura d'un acord d'intercanvi d'informacions fiscals similar als que el Principat ja ha conclòs amb més d'una quinzena de països europeus i amb l'Argentina. El titular d'Exteriors i l'ambaixadora McCarthy també van parlar sobre la possibilitat de signar un conveni entre els dos països sobre el programa Working Holidays, que permetria a joves andorrans fer estades de treball a les antípodes.

Amb l'ambaixador d'Eslovàquia, Ján Skoda, la reunió bilateral es va centrar en assumptes econòmics. El principal motiu de la visita de Skoda al Principat era el desenvolupament dels lligams comercials entre els dos estats, per la qual cosa també es va reunir amb representants de la Cambra de Comerç i de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA). Espot i Skoda també van tractar la possibilitat de fer intercanvis culturals de música i dansa.

La reunió d'Espot amb l'ambaixador de Cuba, José González Galiano, va versar sobre cooperació en l'àmbit de la medicina, mitjançant una col.laboració amb l'agència Servicios Médicos Cubanos. L'última de les trobades va ser amb l'ambaixador del Perú, Jaime Cáceres. El diplomàtic va exposar al ministre l'interès per conèixer i aprofitar l'experiència turística d'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT