PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Kameni es queda sense Mundial

El porter de la UE Santa Coloma tenia l'objectiu d'acudir a la cita com a tercer porter

Per El Periòdic

Kameni durant un entrenament amb la UE Santa Coloma.
Kameni durant un entrenament amb la UE Santa Coloma. | UE Santa Coloma

Carlos Kameni no estarà present, finalment, en el Mundial de Qatar 2022. Per primera vegada, la cita es realitzarà entre novembre i desembre, i culminarà amb la gran final a l'Estadi de Lusail. De fet, la festa del futbol començarà el diumenge 20 de novembre amb el partit inaugural entre l'amfitrió, Qatar, contra l'Equador, i posarà punt final el diumenge 18 de desembre.

El porter de la UE Santa Coloma, exjugador d'equips de la màxima categoria del futbol espanyol com són el Màlaga CF o el RCD Espanyol, tenia l'esperança d'entrar en la llista definitiva del seu país, Camerún, com a tercer porter, però finalment, entre els 26 seleccionats per Rigobert Song, no figurava el nom de Kameni.

Els camerunesos s'estrenaran en el Mundial de Qatar 2022 el dia 24, és a dir, el quart dia de competició, contra la selecció de Suïssa (11.00 hores), mentre que s'enfrontaran a Sèrbia en la segona jornada de la fase de grups el dilluns 28 a les 11.00 hores i tancaran la seva participació en la primera ronda del Mundial davant el Brasil, el divendres 2 de desembre (20.00 hores).

En cas d'haver entrat en la llista definitiva, Kameni s'hauria convertit en el primer jugador de la lliga andorrana en participar en un Mundial.

PUBLICITAT
PUBLICITAT