PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El COEX talla diversos túnels per treballs de neteja

Avui i demà hi haurà diverses afectacions a la Massana i Encamp

Per El Periòdic

Talls en diversos túnels del país per treballs de neteja.
Talls en diversos túnels del país per treballs de neteja. | Mobilitat

Durant aquesta setmana hi haurà talls en diversos túnels del país per treballs de neteja que realitzarà el COEX, tal com informen des del Departament de Mobilitat a través de les xarxes socials. Així, avui el túnel de Sant Antoni romandrà tallat al trànsit entre les 09.30 hores i les 12.30 hores i entre les 14.30 hores i les 16.30 hores. Durant aquest període només hi podran circular autobusos, i l’alternativa serà el túnel de les Dos Valires. De la mateixa manera i en les mateixes hores també quedarà tallat al trànsit en sentit nord el túnel de la Pedrera. El tub sud de la Massana a Encamp del túnel dels Dos Valires es tallarà de les 21.00 hores a les 06.00 hores, i l’alternativa serà el Pont Pla o l’avinguda Fiter i Rossell. 

Demà de les 09.30 hores a les 12.30 hores i de les 14.30 hores a les 16.30 hores el túnel de Ràdio Andorra romandrà tallat al trànsit en sentit sud. L’alternativa serà l’antiga CG-2 en sentit nord i es reduirà la circulació a un sol carril. A les mateixes hores el túnel d’Arinsal també quedarà tallat al trànsit.

D’altra banda, el COEX farà els treballs de neteja al túnel del Pont Pla el dimecres 4 d'agost entre les 21.00 i les 06.00 hores. El trànsit quedarà tallat en els dos sentits de la marxa i l’alternativa serà el túnel de les Dos Valires o l'avinguda Fiter i Rossell. Finalment, el túnel de la Tàpia romandrà tallat en els dos sentits entre les 21.00 i les 06.00 hores del dijous 5 d’agost. Segons recomanen des de Mobilitat, l’alternativa serà l'avinguda Rocafort.

PUBLICITAT
PUBLICITAT