PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’acord de joventut s’aprova per unanimitat

El text consta de 72 iniciatives sorgides del consens

Per Lídia López

Els representants de les diferents seccions joves dels partits polítics i els consellers que han treballat en la proposta.
Els representants de les diferents seccions joves dels partits polítics i els consellers que han treballat en la proposta. | ANA / M.F.

El Consell General va aprovar ahir per unanimitat la Proposta d’acord de joventut, un text amb 72 iniciatives sorgides del debat i consens de les seccions joves de tots els partits polítics del Principat. «Fruit del neguit, les seccions joves han esmerçat esforços en un document on es responen necessitats actuals i també les latents no resoltes», va indicar el conseller socialdemòcrata Roger Padreny, encarregat de presentar la proposició, que va reconèixer sentir «una gran felicitat» per la consecució d’aquest text, on es recullen idees de polítiques al voltant d’elements diversos com l’habitatge, laborals, o de gènere, entre d’altres.

En la mateixa sessió, l’arc parlamentari també va rebre l’informe sobre el grau de compliment del Programa estadístic 2020 per part del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, que va apuntar que s’havia assolit un compliment global del 88%. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT