PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jover afirma que l’heliport a la Caubella «té tot el sentit»

El ministre remarca l’accés per carretera i pel telecabina

Per Lídia López

El dia de la presentació.
El dia de la presentació. | SFGA / JAVILADOT

El ministre Portaveu, Eric Jover, va afirmar ahir que el Govern segueix considerant adient la ubicació del futur heliport a la Caubella, s’acabi realitzant o no el telefèric de la capital al Pic de Carroi i a l’estació de Pal. Aquestes declaracions van sorgir en el marc de la roda de premsa posterior al Consell de Ministres i a partir de les qüestions dels mitjans, en relació amb l’afirmació que va fer el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, durant la presentació de la infraestructura que el giny beneficiaria la connexió de la infraestructura.

«Quan es planteja una infraestructura, com més connectivitat tingui és un valor afegit», va reconèixer Jover, que va indicar que «l’heliport a la Caubella, independentment del telefèric, té tot el sentit», recordant l’accés per carretera i també l’enllaç pel telecabina de l’estació de Vallnord - Pal Arinsal amb el centre de la Massana. En definitiva, el ministre va assegurar que l’heliport «ajudarà al procés de diversificació econòmica que fa temps que treballem». 

I pel que fa al telefèric, el ministre va puntualitzar que «el Govern ja va considerar que la infraestructura podia ser d’interès», i que «restarem a l’expectativa del que resolguin els comuns». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT