PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ocupació hotelera s’acosta al 76% el cap de setmana del Tour

La xifra supera el 86% la nit del dissabte, coincidint amb el concert de Sinclar

Per Lídia López

Alguns visitants per l’arribada del Tour de France.
Alguns visitants per l’arribada del Tour de France. | SFGA / CESTEVE

La crida del Tour de France ha tingut efecte, i tal com es preveia, l’ocupació hotelera va marcar el millor registre  des de l’inici de l’estiu. Així es desprèn de les dades enviades ahir per la Unió Hotelera d’Andorra (UHA), on van indicar que la mitjana d’ocupació registrada entre el divendres i el diumenge va ser del 75,89%. «Normalment, tenim les xifres de dos dies, i veníem de registres entre el 55-60%, i un pic del 70%. Ara li havíem d’afegir un dia, i passar del 75% està força bé», va valorar el director de l’UHA, Jordi Pujol, que també va compartir que «considero que quan fem coses a Andorra que generen interès, la gent respon i puja». En aquest sentit, el director també va posar en relleu el concert dels Gipsy Kings el diumenge al vespre, i sobretot el de Bob Sinclar dissabte en el marc del Mountain Music. De fet, cal destacar que la mitjana d’ocupació d’aquest dia va ser del 86,42%.

Així mateix, la presència de seguidors de la prova ciclista també es va notar al Pas de la Casa, que amb xifres més discretes, al voltant del 50%, també va notar un revulsiu important per la sortida de la 16a etapa del Tour des d’aquesta població.

De cara als pròxims dies, l’UHA espera seguir creixent en pernoctacions entre setmana i poder tenir bons registres els caps de setmana abans de l’arribada de l’agost, un mes de més afluència turística. En aquest sentit, Pujol va posar l’accent en el concert de cloenda del festival, el de David Guetta, que presenta molt bones vendes de paquets d’entrada i hotel. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT