PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Govern podrà seguir fent mesures per la Covid-19

La facultat s'extendrà pels dos mesos vinents

Per Lídia López

El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, amb els consellers socialdemòcrates Judith Salazar i Joaquim Miró, ahir.
El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, amb els consellers socialdemòcrates Judith Salazar i Joaquim Miró, ahir. | ANA / M.F.

El Consell General va refermar ahir, per unanimitat, la facultat del Govern d’establir les restriccions i mesures per fer front a la pandèmia del coronavirus per un període de dos mesos. El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, va reconèixer que les accions preses fins la data han permès una «millora progressiva» del context epidemiològic, però va assegurar que seguiran sent necessàries per garantir el control i prevenció respecte de la Covid-19. En aquest sentit, des de l’oposició, la socialdemòcrata Judith Salazar, va demanar a l’Executiu que treballi en un oci «controlat» pels joves; mentre que des de Terceravia, Joan Carles Camp es va mostrar favorable a dur a terme controls exhaustius de certs esdeveniments per garantir-ne la seguretat.

D’altra banda, en la sessió també es va ratificar l’Acord entre Andorra i França relatiu a l’exercici de les activitats professionals dels familiars del personal diplomàtic, consular, tècnic i administratiu de les missions oficials; es va aprovar l’adhesió al conveni sobre el comerç internacional d’espècies de fauna i flora salvatges amenaçades; i es va ratificar el Conveni multilateral per a l’aplicació de les mesures relatives als convenis fiscals per prevenir l’erosió de la base imposable i el trasllat dels beneficis. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT