Els dos davanters es vesteixen de ‘killers’ i Sarabia s’inicia amb triomf

Els gols de Carlos Martínez i Víctor Casadesús porten els tres punts al Principat

33 Onze inicial de l’FC Andorra contra l’Espanyol B.
33 Onze inicial de l’FC Andorra contra l’Espanyol B. | @FCANDORRA

L’FC Andorra comença l’era Sarabia amb tres punts importantíssims (0-2) de cara a l’objectiu de l’ascens. Dos gols dels davanters referència amb veterania i experiència de sobra en la categoria, Carlos Martínez i Víctor Casadeús, a la segona meitat, van fer que els tres punts vinguin a Andorra des de la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra un digne rival com va ser l’Espanyol B, que també va gaudir d’ocasions.

Els tricolors van aconseguir fer-se amb el domini de la pilota durant els primers minuts de l’enfrontament, que era un dels aspectes que demanava Sarabia contra un equip que també acostuma a tenir el control i les ocasions no van tardar a arribar. Rubén Bover ho va intentar amb un xut de falta que va rebutjar la barrera i Martí Riverola provava des de lluny abans del descans. A la segona part, l’efectivitat va ser més gran i Martínez, amb un tir creuat, i el seu recanvi, Casadesús, enganyant el porter des dels onze metres, van fer de les seves en l’àrea contrària. Cal destacar la presència de Gerard Piqué a les instal·lacions del filial de l’Espanyol, on va poder gaudir de la victòria tricolor.