PUBLICITAT

La capital acollirà el Poblet de Nadal «com sigui»

El comú creu que cal treballar-hi, tot i la incertesa, per estar a punt

Per Irene Mas Fàbrega

Un dels espectacles del Poblet de Nadal de l’any passat.
Un dels espectacles del Poblet de Nadal de l’any passat. | Maricel Blanch

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va explicar, durant una compareixença telemàtica, que la celebració del Poblet de Nadal d’aquest mes de desembre es durà a terme «com sigui». En aquest sentit, va explicar que l’acte, que aquest any se celebrarà per quarta vegada consecutiva, és una «iniciativa consolidada» durant les dates de Nadal. Així, va informar que l’objectiu del comú és «seguir treballant perquè si es pot fer temporada de Nadal, hem de tenir la parròquia preparada per rebre turistes i, en el pitjor dels casos, també per donar il·lusió als ciutadans de la parròquia i al país». També va considerar que «hem de ser valents i responsables a l’hora de prendre aquestes decisions» i va afegir que es farà la corresponent inauguració de l’acte amb tres castells de focs.


Per altra banda, Marsol va explicar que a causa de la pandèmia de la Covid-19, «hem suspès tots els actes lúdics que podíem tenir fins ara» però va realçar el fet que actualment, s’està muntant l’enllumenat i les decoracions de la parròquia, i també treballen amb la contractació dels habituals espectacles itinerants.


En la mateixa línia, va valorar en positiu «l’atractiu» de la noria ubicada a la parròquia: «Ha sigut objecte de polèmica però entenem que és important. Buscàvem una activitat amb un cost molt inferior al de l’any passat, com a mínim el 50% més econòmic». També va afegir que la noria permet complir les mesures sanitàries perquè, per exemple, «la reserva de la plaça s’haurà de fer de manera anticipada». Finalment, Marsol va informar que la noria serà de pagament per tothom menys pels nens i nenes d’Andorra la Vella.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT