PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Carine Montaner exigeix el contracte amb Ironman

La consellera general demana un estudi de viabilitat i retorn econòmic

Per El Periòdic

Consellera del grup parlamentari Carine Montaner
Consellera del grup parlamentari Carine Montaner

La consellera general del Grup Parlamentari Terceravia-Unió Laurediana Carine Montaner va demanar al Govern informació sobre el triatló Ironman. En concret, la política va sol·licitar quin és el retorn previst i si generarà sinergies amb les entitats i associacions del país.

Per altra banda, des del grup parlamentari també van exigir a l’Executiu una còpia del contracte firmat amb la reconeguda marca internacional així com, un estudi de viabilitat i del retorn econòmic a nivell del país. En aquesta línia, Montaner va especificar que es comuniqui si l’acord preveu el reemborsament dels participants en cas de cancel·lació tenint en compte la incertesa que ha provocat l’arribada del coronavirus SARS-CoV-2 tant al Principat com a la resta del món.

Durant la presentació oficial d’Ironman el passat dimecres al matí, la ministra de Turisme, Verònica Canals; el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo; i el director regional d’Ironman al sud d’Europa, Agustí Pérez van coincidir i defensar que aquest binomi entre el país i la marca «és un matrimoni perfecte que ha de treballar», tot especificant que el contracte amb l’empresa s’ha firmat pels pròxims quatre anys i tindrà un pressupost d’1,5 milions d’euros, un cost «que garanteix la viabilitat del projecte», deia el ministre Jordi Gallardo, qui també va apuntar que es podria reduir l’aportació segons el fons que s’obtingui d’sponsors privats.

A més a més, l’acte per donar a conèixer el conveni també va servir perquè des de l’Executiu van anunciar una exclusivitat pel que fa a les proves que es desenvoluparan a Andorra, ja que el Principat serà l’únic país del món que en tindrà cinc de diferents en un mateix any.

PUBLICITAT
PUBLICITAT