PUBLICITAT

Darrer cap de setmana de les Experiències d’alçada gratuïtes a la Massana

A partir del 6 de juliol, activitats diàries a la muntanya

Per El Periòdic

Comú de la Massana
Comú de la Massana

Durant el mes de juny i fins el pròxim cap de setmana, el Comú de la Massana ofereix sis activitats gratuïtes obertes a tothom. Totes les propostes tenen com a escenari la muntanya i els camins de la Massana, des de diferents vessants, ja que hi ha des d’excursions per assolir els cims més emblemàtics fins a meditació i ioga enmig d’un prat o rutes en bicicleta de muntanya.

L’acció es va portar a terme amb el doble objectiu de promocionar el sector dels guies de muntanya i d’oferir una alternativa de lleure i descoberta del medi als ciutadans.

Encara queden places per aquest cap de setmana, que es poden fer per whatsapp al telèfon 323 882 o bé enviant un email a [email protected].

Aquestes activitats també han servit de termòmetre a l’hora d’elaborar l’oferta d’estiu del Comú de la Massana, que s’enceta el dilluns, 6 de juliol. Els set dies de la setmana hi haurà una proposta diferent, des de rutes d’alta muntanya per assolir els principals cims fins a sortides interpretatives o banys de salut. 

A més, també s’han programat excursions guiades a cavall pel Parc Natural del Comapedrosa, una experiència que cada temporada té una gran acollida per part del públic.

L’oferta continua en la mateixa línia de donar suport als guies de muntanya i monitors d’activitats de la parròquia i, al mateix temps, d’oferir propostes de qualitat tants als turistes com al públic local. Per això els preus tenen una part subvencionada pel Comú de la Massana. Les rutes interpretatives i amb btt tenen un preu de 15 euros (8 euros de 8 a 15 anys), les ascensions als pics 28 euros, les rutes amb visites als productors locals 20 euros (10 euros de 8 a 15 anys), els bansy de salut 10 euros (5 euros de 6 a 15 anys) i, finalment, el ioga a l’aire lliure té un preu de 5 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT