PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Viladot i Cervós pateixen els efectes del confinament

Els tricolors juguen a Estats Units, però es troben aturats a causa del coronavirus

Per Albert Ortega

Viladot, en un acte a Iowa.
Viladot, en un acte a Iowa. | Instagram

L’expansió mundial de la Covid-19 també afecta a dos dels internacionals de la selecció del Principat, Aleix Viladot i Joan Cervós, la temporada dels quals es troba en punt mort en plena emergència sanitària als Estats Units. Així, en el cas de Viladot, ahir es va anunciar la cancel·lació de la lliga d’estiu en la qual participa amb els Tigers del Marshalltown Community College (Iowa).

En aquest sentit, l’andorrà, que ara s’entrena com pot al seu domicili del Principat després d’un llarg camí per tornar d’Amèrica, va explicar que «estic a l’expectativa per veure quan puc tornar a recollir les meves coses, perquè ho tinc tot allà, però si sóc honest crec que la situació s’allargarà».

A continuació, Viladot va apuntar que «faig les classes en línia, però l’anul·lament de la lliga canvia els meus plans perquè aquí intento mantenir la forma, però he d’arribar bé a la pretemporada». Viladot, qui es troba en tràmits per canviar-se a una universitat i lliga superior, ha de viure l’avançament de la burocràcia estatunidenca a distància.

La situació als EUA

Per la seva part, Joan Cervós va veure com la lliga va quedar aturada només un partit després d’iniciar-se. Així, el futbolista, qui viu a territori americà la penetració del coronavirus a la societat, va apuntar que «ahir vaig veure que els EUA és el primer país en casos. És cert que on soc, a Colorado, no hi ha molts casos, però també estem confinats i només es pot sortir al carrer en ocasions especials». Per últim, Cervós  va indicar que «estem a l’expectativa, perquè en teoria tornem l’11 d’abril».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT