PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Viladot tanca el curs emportant-se un nou títol

El Marshaltown guanya el campionat regional però perd la final del districte

Per Miquel López-Egea

Aleix Viladot amb el títol regional.
Aleix Viladot amb el títol regional. | Aleix Viladot

El Marshalltown Community College, equip del qual l’andorrà Aleix Viladot és el capità, es va adjudicar el Region XI Championship de la National Junior College Athletic Association dels Estats Units però no va ser capaç de superar al Laramie County Community College a la final del North Central District Championship, perquè la va perdre als penals per 4 a 3. Tot i això, la temporada per a Viladot ha estat bona perquè l’equip va aconseguir adjudicar-se el títol regional per segon any consecutiu, un fet que no passava des de feia quatre anys. A més, l’andorrà va ser el líder indiscutible del conjunt. «Hem tornat a guanyar la lliga regional però no hem pogut classificar-nos per als Nacionals», comentava Viladot i destacava que «el rival va ser molt superior a la final, encara que vam fer molt bon partit i estic content perquè jugàvem a 1.800 metres». «Era el capità i el que parlava al vestuari i als companys, anímicament i esportivament», destacava respecte al rol que ha agafat aquest curs i assegurava que «estic molt content pel fet que un andorrà pugui conduir un equip on hi ha japonesos i brasilers».

Així, quant als pròxims mesos, a partir d’avui s’estarà un mes a Andorra i aprofitarà per descansar, després d’haver empalmat el torneig regional amb la lliga d’estiu. «Em queda un semestre més, en el qual tindrem amistosos i seguirem entrenant de cara a la competició d’estiu, que la tornaré a fer, si pot ser, amb el mateix equip». L’any passat va jugar amb el Lakeland Tropics de la USL League Two.

Després d’aquesta competició, l’andorrà anirà a la universitat: «Estic parlant amb diferents entrenadors que em voldrien, però encara no ho he decidit». «Ara necessito desconnectar perquè fa set mesos que competeixo tres dies a la setmana», sentenciava. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT