PUBLICITAT

El BP espera poder seguir amb De la Rosa si l'experiència «surt bé»

R. M. S.
Periodic
De la Rosa amb Carlinhos i Riba.
Foto: TONY LARA

El BP Andorra i Xavi De la Rosa ja estan junts, i si bé el tècnic ara és amb el club i amb la Federació treballant conjuntament per una circumstància «puntual» –segons va dir dijous el president de la FAF, Toni Giribet–, la intenció del club és estudiar l’opció de mantenir-lo a la banqueta. Així ho va manifestar ahir el director gerent, Emili Puig: «Si les coses funcionen, surt bé i no afecta negativament a la seva tasca i ho podem demostrar, no hauria d’haver problema». Ara bé, Puig va fer un incís: «Això és avançar-nos en el temps».

El que és cert és que el tècnic perfecte per a aquest grup, ara per ara, és De la Rosa, i fins i tot la ‘jugada’ no li ha sortit malament al BP. Segons Puig, «amb la rescissió de Jandro i la incorporació de De la Rosa, econòmicament el club no perd».

Ahir es va informar que la fitxa del tècnic ja és a Madrid perquè segui a la banqueta demà, i que per incompatibilitat amb la selecció existeix el dubte que sigui el 13 de novembre contra l’Àfrica Ceutí, ja que la tricolor juga amb Anglaterra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT