PUBLICITAT

El 2000 Viratges tanca el RACC

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Carchat, en un tram d'asfalt d'aquesta temporada. Foto: EL PERIÒDIC

El Volant RACC-Trofeu Móbil 1-Mavisa arriba aquest cap de setmana a la 7a i última cita puntuable amb la disputa del Ral·li 2000 Viratges a Manresa. Després de tres proves d’asfalt i tres de terra, la prova catalana d’asfalt tancarà un campionat on el campió i subcampió ja tenen nom: Joan Carchat i Víctor Pérez-Raluy, encara que encara queda per decidir el tercer graó del podi, al que aspiren cinc pilots.

L’andorrà Joan Carchat i el seu copilot Claudi Ribeiro han estat els grans dominadors de la copa de promoció del RACC. Han aconseguit imposar el seu Peugeot 107 en quatre carreres (dues d’asfalt i dues de terra) i han finalitzat segons en les altres dues, la qual cosa els ha atorgat el títol de campió del Volant RACC en un any en què aquesta competició ha donat un gir total a la monomarca.

Amb el subcampionat també decidit a favor de Víctor Pérez-Raluy i del copilot de Paradell, Xavi Marín, el principal interès de la prova se centrarà en veure qui es porta l’última victòria de l’any, i el tercer graó del podi final, al que aspiren l’andorrà Lluís Birgordà, Marc Paradell, Joel Guerrero, Marc Llobera i Jordi Trius. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT