PUBLICITAT

El Consell General reprèn les sessions el dimecres 22

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Consell General reiniciarà les seves sessions plenàries després de l'aturada estival el dimecres dia 22. En aquella sessió, els 28 consellers debatran dos crèdits extraordinaris per finançar despeses del Departament d'Extinció d'Incendis i Salvament i del Centre Nacional de Trànsit. També es votaran les dues esmenes a la totalitat que el president del Grup Parlamentari Andorra pel Canvi, Eusebi Nomen, va presentar contra els crèdits per finançar les obres de la desviació de la Massana i la implantació de l'administració electrònica.

A més, els consellers s'hauran de pronunciar sobre la modificació de la llei d'acompanyament del Pressupost 2008 que establia les noves maneres de contractació i finançament de les obres públiques, entre les quals els tan polèmics peatges a l'ombra. La sessió del dia 22 també servirà perquè el número quatre de la candidatura nacional d'Andorra pel Canvi, l'encampadà Carles Ensenyat, juri el càrrec de conseller en substitució d'Oscar Encuentra.

La junta de presidents va acordar en la seva última reunió que les sessions de control al Govern seran els dies 30 de setembre, 4 de novembre i 9 de desembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT