PUBLICITAT

Encuentra fa efectiva la renúncia com a conseller general

  • "Que cadascú vegi a qui beneficia la meva dimissió i en tregui les seves conclusions".afirma
03092010_dimissio
Encuentra es dirigeix a Sindicatura per presentar la dimissió. Foto. ANA
A dos quarts d'una del migdia, Òscar Encuentra, ha certificat davant de la secretaria general de Sindicatura la seva renúncia com a conseller general. Encuentra ha anat acompanyat del president del partit d'RD, Ricard de Haro, partit en el qual milita. Ni De Haro ni Encuentra han fet declaracions a la sortida de Sindicatura, tal com havia anunciat en un principi, i aquest divendres a la tarda està previst que enviï un comunicat de premsa. Encuentra i De Haro han coincidit a les dependències de Sindicatura amb el president del grup parlamentari d'ApC, Eusebi Nomen, que aconsegueix mantenir la condició de grup parlamentari gràcies a la cessió per part dels reformistes del conseller general Joan Torres Puig. El reformista serà membre del grup d'ApC mentre no hagin passat cinc dies des que Carles Ensenyat, número 4 a les llistes d'ApC, hagi pres possessió del càrrec el proper dia 22 de setembre, data en la qual hi ha convocat el primer Consell General del nou període de sessions parlamentàries.
Anteriorment, ha assegurat que la decisió presa dijous a la nit durant la reunió de l'Executiva d'ApC era ferma i que el que s'hi va dir va servir "per clarificar que hi ha hagut una voluntat malintencionada per fer-me fora del Consell General". Encuentra no ha volgut explicitar per part de qui hi ha aquesta voluntat que renunciï a l'escó parlamentari i ha afegit que "cadascú vegi a qui beneficia la meva dimissió i en tregui les seves conclusions".
Encuentra ha explicat que "·assumeixo les meves responsabilitats per una errada de caire professional i, per tant, sóc conscient que no puc continuar com a conseller general".

Encuentra ha afegit, però, que després de la reunió de l'Executiva d'ApC de dijous a la nit se li havien aclarit tots els dubtes que expressava en la declaració feta davant dels mitjans de comunicació hores abans, i és que "estic convençut", ha declarat, "que hi ha una voluntat malintencionada contra la meva persona per fer-me fora del Consell".

L'exconseller general, però, no ha volgut entrar més al detall i ha manifestat que "cadascú vegi a qui beneficia la meva dimissió i en tregui les seves conclusions". Òscar Encuentra ha argumentat que es tracta "d'un fet completament professional, i que estava seguint el seu curs perquè la direcció del col·legi (Sant Ermengol) estava prenent les mesures escaients, ha passat a la política amb la voluntat clara que jo dimiteixi del Consell".  Encuentra ha dit que després de fer el lliurament de la renúncia a Sindicatura convocaria els mitjans de comunicació per fer una altra declaració pública.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT