Andorra debuta amb derrota en l'Europeu C

• La selecció femenina no pot amb Moldàvia (62-88) i el duel contra Gibraltar, avui
YEREVAN

La selecció femenina va perdre ahir amb claredat contra Moldàvia (62-88) en el debut al Campionat d'Europa C que s'està disputant a la capital d'Armènia, Erevan.

La derrota entrava en les premisses del combinat que dirigeix Manel Sánchez, tot i que el seleccionador havia admès diumenge en la prèvia que no coneixia gairebé res del primer rival. Moldàvia va mostrar-se molt superior a una tricolor que al descans ja tenia el partit pràcticament perdut. Andorra va anar a remolc des del principi i ja en el primer quart, amb 5-12 a l'electrònic, va encaixar un parcial de 0-12 que culminava amb un desavantatge de 19 punts (5-24). La reacció tricolor no es va fer esperar i va arribar a situar-se a deu en el segon quart, però en els darrers quatre minuts abans del descans, Moldàvia va posar la directa abans d'anar als vestidors per marxar amb una renda de 20 (28-48).

Amb Andorra tocada, el rival va aprofitar el tercer quart per rematar la feina i en tres minuts va augmentar la renda a 30 punts (34-64); fins al final les jugadores tricolors, entre les quals va destacar Nàdia Munt amb una doble figura --22 punts i 12 rebots--, es van dedicar a arreglar el resultat, que va ser 62-88.

El segon partit, que també s'havia de disputar ahir a les dues de la tarda, ha estat ajornat, i es jugarà avui. Gibraltar serà el rival --en teoria el més assequible del grup--, i ahir va caure davant del combinat amfitrió per 98-45. En l'altre grup, Malta va superar Escòcia per 35-64.