PUBLICITAT

No hi ha renúncia a la FEV

  • El Govern garanteix a l'Andorra que li donarà suport econòmic per jugar en la tercera categoria
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Maset i Hillaire, en una roda de premsa de la temporada passada. Foto: EL PERIÒDIC

El Club Vòlei Andorra lluitarà per jugar la temporada 2010-2011 a la Lliga FEV. La Reial Federació Espanyola de Vòlei (RFEVB) havia fixat ahir com el termini màxim per rebre les renúncies en totes les categories, però el club que dirigeix Nacho Maset, amb greus problemes econòmics, té aparaulat amb Manel Blasi el total suport econòmic del Ministeri d'Esports i tirarà endavant el repte que ja es va guanyar la temporada passada amb l'ascens de categoria a les pistes de joc.

Lluís Hillaire, entrenador però tan implicat amb l'entitat que també realitza tasques de directiu, va explicar ahir que intentaran jugar a la tercera categoria espanyola: "No presentem la renúncia, segur. Hem passat un any molt dur i mereixem pujar de categoria perquè és el que hem aconseguit, hem demostrat que la Primera Divisió espanyola se'ns queda curta", va assegurar amb rotunditat. "Si al final no podem assumir les despeses, haurem de començar de zero la Tercera Divisió Catalana, però el Govern ens ha assegurat que ens ajudarà perquè això no passi", hi va afegir.

QUANTITAT DESCONEGUDA La quantitat que necessita l'Andorra depèn de com estigui formada la pròxima Lliga FEV. La inscripció no és cap problema, ja que són uns 6.000 euros, però sí ho poden ser els desplaçaments. Si hi han més de 19 clubs es faran dos grups i si hi han menys de catorze, un. És a dir, que el club andorrà pot estar en una lliga formada per equips d'una zona d'Espanya en el primer cas, o de tota la península en el segon i per tant la xifra encara no es pot calcular.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT