PUBLICITAT

Luis Miquel Do Nascimento deixa l'Escale pel Bragança

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Luis Miguel Do Nascimento serà una nova baixa per a l'Escale UE Santa Coloma, ja que marxa al seu club de procedència, el Bragança portuguès. El brasiler, però, sí que serà a l'eliminatòria de l'Europa League contra el FK Mogren de Montenegro. Aquesta baixa augmenta els problemes del club colomenc, que ja sap que Víctor Rodríguez tindrà una sanció de 20 partits i Albert Ramírez, de 10, després que el Comitè de Competició estudiés la polèmica final de Copa.

Amb aquest panorama, Lluís Miquel Aloy, entrenador de l'Escale, assumeix que segons la filosofia del club hauran d'agafar saba nova: "Hauré de jugar amb sis juvenils, tres dels quals convocaré per a Europa segur, i només fitxaríem algú de 25 o 26 anys per fer una excepció i si ens interessés molt".

SANCIONS I SOLUCIONS
Les sancions a Víctor Rodríguez i Albert Ramírez són exemplars: 20 i 10 partits, respectivament, pels aldarulls de la dar- rera final de la Copa Constitució. El club pensa mantenir Ramírez, però en el cas de Rodríguez se li busca equip. Sonen Organyà o Sants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT