PUBLICITAT

La LNFS prepara la pròxima assemblea

  • Puig és a Madrid per la reunió que aprovarà el pla de competició per a la cita del 7 o 8 de juliol
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Carlinhos, Paulinho i Jorge celebren un gol. Foto: TONY LARA

La junta directiva de la LNFS celebra avui a Madrid la seva reunió mensual per tractar els temes d'actualitat de l'associació, a banda d'estudiar la convocatòria de la pròxima assemblea del pròxim 7 o 8 de juliol. Així, la reunió d'aquesta tarda servirà per traçar les línies mestres del pla de competició de la pròxima temporada. Això és, saber quins equips han formalitzat la seva inscripció i quins no, i, d'aquesta manera, poder reestructurar.

El president de la LNFS, Javier Lozano, informarà de les últimes novetats en aquesta junta en què serà present el gerent del FC An- dorra, Emili Puig. Del que surti en clar avui serà el principi d'acord per concretar el calendari de les competicions de la pròxima campanya, la qual cosa s'aprovarà en tot cas en l'assemblea de principi del mes de juliol.

Aquesta reunió arriba després del final de la temporada i quan ha arrencat el nou pla de gestió que es va aprovar fa mesos, en el qual destaca garantir la igualtat de condicions entre tots els clubs amb el pagament de la inscripció abans del 20 de juny passat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT