PUBLICITAT

Guillem Colom, entre la selecció i el Global Tech

  • El germà petit de Quino serà el campus de Bosch i Martínez si no entra en la llista de Tomàs per a l'Europeu C de Malta
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Guillem Colom ha estat una de les 28 promeses del bàsquet internacional escollit per realitzar al Pas de la Casa del 4 al 10 de juliol el Global Tech 2010, el prestigiós campus patrocinat per Andbanc que dirigeixen Manel Bosch i Ferran Martínez.

El germà petit de Quino, que el pròxim 16 d'agost complirà els 19 anys, ha militat aquesta temporada al Monte Ducay Olivar, exrival del River a la Lliga EBA i segueix el camí de Quino, que també havia viscut aquesta experiència. Però també és possible que sigui baixa perquè també està en la preselecció del combinat nacional per jugar a partir del 5 de juliol l'Europeu C a Malta i té molts números per estar en la llista definitiva de Jaume Tomàs.

PLACES LIMITADES A 24
El Global Tech té les places limitades a 24, però, segons va assenyalar Ferran: "Hem fet un esforç perquè sempre tenim algunes baixes i a més aquest any hi ha jugadors de la sub-16 d'Espanya que vindran a preparar-se per a l'Europeu". Guillem podria conviurà sis dies amb jugadors d'arreu d'Espanya i d'altres estrangers, com ara dos senegalesos. "D'aquí han sortit jugadors com per exemple Marco, Rabaseda, Santana o el propi Quino", va recordar Bosch. El campus tindrà com a convidat estrella l'ex-ACB Darryl Middleton, que amb 43 anys serà un "element enriquidor pels anys d'experiència". També s'espera Manel Comas, encara per confirmar, i Josep Bordas, precursors del programa de formació de la Federació Espanyola.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT