PUBLICITAT

Primera RFEF

L'FC Andorra suma un punt en la seva visita a Lugo

Els tricolors han tornat a deixar la porteria a zero, però no han trobat l’encert en l’altra àrea

Per El Periòdic

Un instant del partit entre el Lugo i l'FC Andorra.
Un instant del partit entre el Lugo i l'FC Andorra. | FC Andorra

L’Andorra ha sumat de nou en un altre partit fora de casa, en aquest cas un empat al camp del Lugo. Els tricolors han tornat a deixar la porteria a zero, però no han trobat l’encert en l’altra àrea en un partit sense gaires ocasions.

El Lugo ha començat fort i al minut 5 ho ha provat amb un xut que ha desviat molt bé Morgado. A part d’això, cap dels dos equips s’han apropat amb perill a la porteria rival més enllà d’un xut centrat d’Álvaro Martín.

A la represa, l'enfrontament ha començat una mica més animat i l’Andorra ha anat guanyant presència en l’últim terç, sobretot a partir de l’entrada de Luismi Redondo. Han estat aquests els millors minuts del conjunt de Ferran Costa que s’ha pogut avançar en el marcador en dues accions de Manu Nieto: en la primera, el ‘9’ no ha trobat porteria després d’una bona passada enrere de Lauti, i tres minuts després s’ha trobat amb la resposta del porter local.

Amb el partit més animat, el Lugo també ho ha aprofitat per començar a treure el cap a prop de la porteria d’Oier i ha amenaçat en un parell d’accions a pilota aturada. Amb el pas dels minuts, els gallecs han anat agafant el control del matx i han acabat millor en el tram final. De fet, haurien pogut endur-se la victòria en una acció que l’assistent ha anul·lat el gol per fora de joc.

El pròxim partit del conjunt de Ferran Costa serà el 6 d'octubre contra el Real Unión Club a l'Estadi Nacional. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT