PUBLICITAT

Consell de Ministres

Casal insta a la minoria a no desestabilitzar el procés d'aprovació de la Llei Òmnibus

El portaveu de Govern exposa que la problemàtica és "compartida", però que hi ha divergències entre els partits

Per Agències

El ministre portaveu, Guillem Casal, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres.
El ministre portaveu, Guillem Casal, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. | SFGA

El Govern espera que el procés d'aprovació de la Llei Òmnibus al Consell General no es dilati massa en el temps. Sobre això, el ministre portaveu, Guillem Casal, ha manifestat aquest dimecres durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres que la posició de totes les forces polítiques al voltant de la problemàtica de l'habitatge és "compartida", tot i que ha reconegut que existeix una divergència d'opinions a l'hora de trobar solucions. Amb relació a aquest tema, la setmana passada Andorra Endavant ja avançava que presentaria una esmena a la totalitat i PS i Concòrdia tenen clar que s'han d'introduir canvis profunds.

Així i tot, malgrat la disparitat d'opinions, el ministre portaveu ha advocat per mantenir el consens entre totes les formacions. A més, ha lamentat que es reclami al Govern "que va tard i que no estem duent a terme els instruments necessaris per revertir aquesta situació" i, al mateix torn, s'estiguin presentant esmenes a la totalitat o a demanar pròrrogues per a l'aprovació de la llei, la qual no fa més que "dilatar el procediment per aprovar aquest text legislatiu".

D'aquesta manera, Casal ha recordat que ara s'obre un període d'esmenes i, per aquest motiu, "les voluntats que tinguin els grups també es poden veure reflectides". Una vegada s'hagin presentat les esmenes, el Govern les haurà de valorar i analitzar si canvia en excés el redactat inicial. Casal ha tancat el tema sentenciant que "creu que entre tots hem d'intentar com més aviat millor agilitzar el procediment parlamentari sense renunciar als postulats ideològics o programàtics de cada formació política", informa l'ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT