PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra Telecom s'associa com a accionista de Kenmei

L'empresa espanyola és líder en automatització i optimització de xarxes mòbils basades en intel·ligència artificial

Per El Periòdic

L'edifici d'Andorra Telecom a Santa Coloma
L'edifici d'Andorra Telecom a Santa Coloma | Andorra Telecom

Andorra Telecom anuncia la seva nova associació estratègica com a soci accionista de Kenmei, una destacada empresa espanyola especialitzada en l'automatització i la millora de l'operativa de xarxes mòbils, fent-les més sostenibles, mitjançant l'ús de la intel·ligència artificial (IA).

Aquesta inversió marca una fita significativa en el camí de la companyia cap a la diversificació del negoci i l'enfortiment de la seva presència a l'àmbit de la tecnologia d'avantguarda. Per a Andorra Telecom, aquesta aliança no representa només una font d'ingressos addicionals, sinó també la possibilitat d'aprofitar el coneixement i l'experiència de Kenmei per impulsar la seva pròpia estratègia de diversificació.

Kenmei s'ha establert com a líder innovador a Espanya, proporcionant solucions avançades d'IA per a les principals empreses de telecomunicacions del país veí. Els seus productes i serveis, reconeguts per la seva excel·lència i eficàcia, han estat destacats en informes de prestigi com els elaborats per Gartner Group, consolidant així la seva posició com una empresa de referència al sector.

Segons explica el director general d'Andorra Telecom, Jordi Nadal, “convertir-nos en accionistes de Kenmei és un pas significatiu en la nostra estratègia de diversificació. Formar part del seu accionariat ens brinda una oportunitat única per enfortir la nostra presència en l'àmbit de la intel·ligència artificial i les telecomunicacions.”

Per la seva banda, el director general de Kenmei, Vincent Soler, ha assenyalat que “amb aquesta ronda, es materialitza la confiança d'un dels operadors de telecomunicacions més avantguardistes d'Europa, com és Andorra Telecom, i d'un inversor com GoHub Ventures que ens ha donat suport des dels nostres inicis, a més de l'Institut Valencià de Finances”.

L'associació amb Kenmei representa una inversió estratègica per a Andorra Telecom, que ofereix l'oportunitat de participar en el creixement previst de l'empresa en els pròxims anys. Amb un enfocament centrat en la innovació i l'excel·lència tècnica, Kenmei es troba en una posició òptima per expandir-se i capturar noves oportunitats al mercat de la IA aplicada a les telecomunicacions.

La companyia espanyola ja compta entre els seus accionistes amb empreses del sector com Telefònica, a través de Wayra, i MasOrange, i amb fons d'inversió com GoHub Ventures, Bewater Funds i R2.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT