Duna Viñals bat el rècord dels 60 metres en pista coberta

L’andorrana supera l’anterior rècord de Montse Pujol amb un cronometratge de 9’’43

Duna Viñals al podi el passat diumenge.
Duna Viñals al podi el passat diumenge. | FAA

L’atleta andorrana Duna Viñal continua la bona ratxa de resultats de la temporada. En aquesta oportunitat, la corredora de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA) va batre el rècord en la pista coberta en la categoria de la pista de 60 metres, prova que es va disputar el passat diumenge al Centre de Tecnificació d’Ordino (CTEO) i que va completar amb un cronometratge de 9 segons i 35 centèsimes. El bon resultat fa que l’atleta superi la marca de Montse Pujol, rebaixant el temps en vuit centèsimes, ja que Pujol va lluir un temps de 9’’43. Així, la corredora andorrana es va proclamar campiona en 60 metres tanques, aconseguint el rècord nacional.