PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Casa Cristo acull l’entrega de cartes al Pare Noel

La seva arribada serà el dia 24, i la dels Reis d’Orient, el 5 de gener

Per El Periòdic

El Pare Noel a Casa Cristo.
El Pare Noel a Casa Cristo. | Comú d’Encamp

El museu etnogràfic Casa Cristo d’Encamp oferirà, un any més, la possibilitat que els infants d’Encamp puguin entregar la carta al Pare Noel en persona. Les inscripcions a l’activitat ja estan obertes i per participar-hi cal fer reserva prèvia trucant al 833551. L’activitat és gratuïta i s’inclou en les diferents propostes nadalenques que ofereix el Comú encampadà per apropar la celebració de les festes a tots els públics posant en valor el patrimoni cultural i museístic de la parròquia.

Les cartes es podran entregar durant el dissabte 23 de desembre, de les 16.00 a les 20.00 hores, i el diumenge 24 de desembre, de les 10.00 a les 14.00 hores.

Arribada del Pare Noel i dels Reis d’Orient / Una altra de les activitats de Nadal serà la tradicional arribada del Pare Noel i dels Reis d’Orient.
Pel que fa al Pare Noel, arribarà tant a Encamp com al Pas de la Casa durant la tarda del 24 de desembre. A Encamp, vindrà acompanyat de l’espectacle White Peacockettes. La rua sortirà a les 18.00 hores des de Casa Cristo i arribarà fins a la Sala de Festes del Complex d’Encamp on, a les 18.25 hores, actuaran els alumnes de l’Escola de Teatre Musical Broadway. A les 18.30 hores, el Pare Noel rebrà les cartes dels infants i les famílies a la mateixa Sala de Festes.

Al Pas de la Casa, l’arribada del Pare Noel començarà a les 18.30 hores, i ho farà baixant per les pistes d’esquí amb retrac fins a arribar a la plataforma de Grandvalira. Des d’allà, es dirigirà a la sala de festes del Pas de la Casa acompanyat de l’espectacle Fade de Llum. Un cop a la sala, el Pare Noel rebrà les cartes dels infants.

D’altra banda, els Reis d’Orient arribaran a Encamp i al Pas de la Casa durant la tarda del 5 de gener.

A Encamp, els tres reis sortiran a les 18.00 hores des de l’antic Telecabina i estaran acompanyats de l’espectacle Les Ninfes. Arribaran fins a la Sala de Festes del Complex i, a les 18.30 hores, ses majestats rebran a tots infants.

Pel que fa al Pas de la Casa, a les 18.00 hores es farà la tradicional baixada de torxes per les pistes d’esquí fins a la plataforma de Grandvalira i els posteriors focs artificials. Un cop a la plataforma, els Reis d’Orient es dirigiran fins a la sala de festes acompanyats de l’espectacle Colors. A les 19.00 hores, a la sala de festes, el reis d’Orient rebran tots els infants que hi assisteixin.

Missa del Gall a les esglésies de Santa Eulàlia i Sant Pere / Una altra activitat per celebrar les festes nadalenques serà l’ofici religiós de la Missa del Gall. La missa es farà la nit de Nadal i començarà a les 19.30 hores a l’església de Sant Pere del Pas de la Casa i a mitjanit a l’església de Santa Eulàlia d’Encamp, on a posteriori de l’ofici religiós hi haurà vi bullit i xocolatada.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT