PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de 6.000 persones han passat per la Pitavola

El comú fa un bon balanç de la fira d’artesania, gastronomia i natura

Per El Periòdic

Descoberta de l’escultura.
Descoberta de l’escultura. | Comú de la Massana

La 3a edició de la Pitavola del Comapedrosa, «ha complert l’objectiu principal de convertir-se en un element dinamitzador del poble d’Arinsal i també del parc natural del Comapedrosa», segons explica el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sergi Gueimonde. Durant tot el cap de setmana el públic ha estat constant per tota la fira i també a les diferents activitats, com les excursions guiades, que han fet ple absolut. Des del comú destaquen que «estem molt contents per l’alta participació, però especialment per la bona valoració que fa el públic, que surt molt satisfet de les diferents experiències, com per exemple la sortida guiada al Camí de les Carboneres, on els participants han pogut veure restes de carbó, o la sortida dels bolets i d’observació dels estels, que any rere any són un èxit», afirma Gueimonde.

Segons les dades facilitades per l’organització, unes 6.000 persones han passat pel mercat. Un dels indicadors més positius és l’alta afluència als restaurants del poble, que han participat en la Ruta de la Tapa. Els moments de més alta freqüentació han estat dissabte al vespre i diumenge al migdia, tot i que durant tot el cap de setmana hi ha hagut força públic.

Un dels plats forts d’ahir diumenge va ser la descoberta d’una escultura realitzada pel ferrer artístic Jordi Illamola. Es tracta d’un isard fet amb ferro, amb un fre antioxidant, que Illamola ha treballat al buit, unint línies com si fossin branques que simulen la natura. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT