El Robznow és DJ i productor. Fa només un any que va començar a punxar en públic, però ja ha aconseguit fer-se un lloc dins el sector al país. Tot i això, vol seguir creixent per fer-se un nom més enllà del Principat.
–Per què es va endinsar en aquest món?
–El que més em va animar va ser que, des de petit, vaig veure que m’agradava molt el house. Un dels primers grups de música electrònica que em va agradar va ser Lmfao quan tenia prop de 10 anys, i fins i tot vaig arribar a disfressar-me dels membres del grup per carnaval. Així que em vaig començar a interessar a través d’internet de què feien els DJ, vaig començar a trastejar amb programes i provava de barrejar coses, buscava estils de música que m’atreien… I a força d’anar-ho fent em vaig adonar que hi tenia traça, així que vaig començar a fer cursos de producció musical per aprendre’n més i fins al moment que ara estic.
–El sector està molt limitat actualment. Quina és la seva activitat?
–Ara només estic punxant en els locals que se’ns permet, com per exemple els après-ski i sempre amb moltes restriccions. En l’actualitat, visc amb la família i no tinc necessitats econòmiques, però penso que en un futur i si em segueix anant bé, podria viure exclusivament d’això. De fet, m’han agafat per l’after-show del concert de Don Diablo a l’Andorra Mountain Music Winter Edition, i penso que serà un abans i un després en la meva carrera. Així que estic molt content de com està anant tot i perquè veig que les meves sessions funcionen.
–També va participar en l’especial televisiu de Cap d’Any. Com va ser l’experiència?
–Va anar molt bé i m’ha servit per adonar-me que davant d’una càmera i un equip de producció tot canvia. Pot semblar molt fàcil fer una sessió i escollir la música adient que pugui agradar i quedar bé a la televisió i la ràdio, però no ho és. Hi va haver el factor de nervis i també la pressió de saber que no pots fer cap error perquè això queda gravat i no hi ha marxa enrere. Així que em va servir per aprendre molt.
–I com sent que respon el públic a Andorra?
–Depèn molt. A Andorra hi ha molts turistes i fa que s’agrupin persones amb diferents cultures. Quan punxo en un local, sento que com més turistes hi hagi millor funciona perquè ells estan més acostumats a aquest tipus de música. Crec que la gent d’Andorra no està molt endinsada en el gènere de l’electrònica, el house o el techno, i potser prefereixen estils més comercials. Entre tots estem intentant fer cultura a Andorra perquè entenguin la nostra música i que la puguin arribar a gaudir per tirar endavant el nostre sector.
–Té algun somni per complir?
–Ara estic fent força música, però no l’estic publicant perquè és difícil aconseguir els contactes amb les discogràfiques. M’agradaria treure cançons amb segells importants per tenir un nom a l’escena. Sé de gent que em pot ajudar a aconseguir-ho, però és una cosa que arribarà en un futur.